top of page

wo 23 aug

|

Valthermond

Workshop | Schilderen

Hoe schilderde Vincent van Gogh het veen en hoe ziet de sterrennacht eruit? Of schilder je liever een zelfportret met 1 of 2 oren?

Registration is closed
See other events
Workshop | Schilderen
Workshop | Schilderen

Tijd & locatie

23 aug 2023, 14:00 – 16:30

Valthermond, Zuiderdiep 279, 7876 AP Valthermond, Netherlands

Over dit event

Over Ank Koopmans Haar schilderijen zijn vaak symbolisch en romantisch en zij werkt zowel met olieverf als acryl. Het atelier staat midden in de natuur en geeft een goede gelegenheid om zowel buiten als binnen te schilderen . Vaak is de vrouw het onderwerp met kinderen, in een mengeling van veel technieken. Een gezellig atelier met veel mogelijkheden waar Ank ook hele leuke workshops geeft aan volwassenen en kinderen. Kinderen kunnen zich op allerlei creatieve manieren uitten in het Atelier. Tekenen, schilderen, knippen en plakken. Met vollop aandacht van Ank maken kinderen prachtige kunstwerken en hebben ook samen veel plezier.

Neem eens een kijkje op haar website!

Over Grada Engels Net 22 jaar oud, behaalde ze de akte LO tekenen. Jarenlang heeft ze kinderen tekenles gegeven, maar aan eigen werk kwam ze nauwelijks toe. Dat kwam eerst na haar vervroegde pensionering. Olieverf is wat het beste bij Grada past. Ze begon haar werk met ”schilder wat je ziet” tot nu : “ verbeelding” van de werkelijkheid en gedachten. "Inspiratie geeft me de natuur rondom me met als fascinatie weerspiegelingen en het spel van licht en schaduw." Zo divers als haar schilderijen zijn, zijn ook de afmetingen: van heel klein (bloementegels) tot groot.

Tickets

  • Workshop Schilderen

    € 5,00
    Sale ended

Total

€ 0,00

SHARE THIS EVENT

bottom of page