top of page

wo 23 aug

|

Valthermond

Workshop| Keramiek

Laat je inspireren en voel het veen door met je handen in de klei een mooi keramieken beeldje te maken. Keramiek kunstenares Marga van den Bosch neemt jullie mee in deze kleireis.

Registration is closed
See other events
Workshop| Keramiek
Workshop| Keramiek

Tijd & locatie

23 aug 2023, 10:00 – 12:30

Valthermond, Zuiderdiep 279, 7876 AP Valthermond, Netherlands

Over dit event

Tijdens deze workshop gaat Marga van den Bosch jullie laten zien hoe je met klei iets opbouwt. Je bent vrij om te maken wat je wilt. 

Jullie gaan werken met zelfdrogende klei, dat hoeft dus niet gebakken te worden, zodat je je eigen kunstwerk meteen mee kan nemen naar huis. 

Je mag jouw kunstwerk ook nog even laten staan, want dan wordt het tentoongesteld op de Expositie in d’Rentmeester van 1 t/m 3 september. Hoe leuk is dat? Dan staat jouw kunstwerk samen met de kustwerken van Marga (en andere kunstenaars) op de expositie!

Over Marga van de Bosch Marga van den Bosch woont sinds 2011 in Valthermond en is bekend van haar prachtige Keramiek kunst en haar leerzame maar ook gezellige workshops die zij geeft in haar eigen atelier. Bij MK 24 in Amsterdam volgde Marga jarenlang keramiek-opleidingen. Ze is een zeer ervaren kunstenares die alle fijne kneepjes van het vak kent en dit omzet in prachtige schalen, beelden en kunstwerken. Al jaren lang is Marga een actief lid bij de “KKBO” en ze woont sinds 2011 in Valthermond, waar ze ook haar atelier heeft. Laat je verwonderen door haar prachtige werk, het is zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen in haar atelier. Musselweg 6   7876 TK Valthermond

Tickets

  • Workshop Keramiek

    € 5,00
    Sold Out

This event is sold out

SHARE THIS EVENT

bottom of page